Jubilee

Anmälan till jubileumsbanketten är nu öppen:
It’s time to register for the jubilee banquet:

https://forms.gle/1HRiHhvNBxzWq7dt7

Här kan Jubileumsboken om Lugi Rugby kan laddas ner.

Boken ligger som en pdf-fil. För att kunna läsa den måste man ha Acrobat Reader, eller ett liknande program, installerat på datorn.

Nerladdningen är fri för medlemmar men alla är naturligtvis välkomna att sponsra klubbens verksamhet när boken laddas ner. Avgiften för passivt medlemskap är 300:-. För att bli medlem, skicka namn och mailadress till kassor@lugirugby.com så kommer en faktura, se mera information under fliken Membership på hemsidan.

Boken kommer att vara ett levande dokument under större delen av 2022. Vi ser fram mot att få flera bilder, artiklar, namn och anekdoter att komplettera innehållet med från alla som varit med. Även förslag på korrigeringar är välkomna. Maila till president@lugirugby.com.

Varje gång boken uppdateras kommer det ut en blänkare på Facebook, och det är fritt för medlemmar att ladda ner den nya versionen.

Länken kommer att plockas bort den 8 oktober (som råkar sammanfalla med dagen för vår jubileumsbankett). Det finns planer på att därefter trycka den slutliga versionen av boken i begränsad upplaga. Tryckningen blir i så fall endast förhandsbeställda exemplar, och kostnaden får vi återkomma till då vi vet hur stor upplagan blir. Mera information om detta kommer på Facebook och hemsida.

Preliminära beställningar kan lämnas redan nu till president@lugirugby.com.

On the link below the 50 years anniversary book about Lugi Rugby can be downloaded. The download is free for members in the club.

The book will be a living document until October 8. If there are pictures or stories that should be included in the book, please feel free to mail them to president@lugirugby.com.

Länken till jubileumsboken: https://onedrive.live.com/?authkey=%21AqBSHiWh4ci0NSg&id=6BBCA3B4F1BCCEB%2121482&cid=06BBCA3B4F1BCCEB