Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Matchrapport Göteborg – Lugi Lionesses

Published by admin on

13juni kl13.00 2009

58-0

En lång å trevlig bussresa tog oss till Götet, och deras Fina plan! Det var gräs på den, väldigt trevligt å skönt, en glad överraskning.

Vi var tolv spelare tyvärr, de var femton.

Vi kämpade i alla fall som Lejon å jagade framåt å bakåt för att hålla siffrorna nere, vilket lyckades. Ett blått anfall stoppades i försöksområdet. Hennes kompisar skrek “lägg den under stolparna”, men med Amanda i hasorna blev det inte så.. Jag och Amanda sög in henne från varsitt håll och höll upp henne och bollen. -“Som en sprattlande skalbagge på rygg”. En annan gång blev en blå spelare nedtackad en armslängd + två decimeter från föröksområdet, “dubbel rörelse”. Roliga stunder att  minnas i en match som spelades mest åt ett håll..

Stor eloge till MiaMaria och Sofia som spelade med diverse ömmande ben, ni båda gjorde det i hela 80min och riktigt riktigt bra dessutom! Grymt!

Trots lite tjyvigt ihållande av oss flankrar i klungorna lyckades kedjan tackla ner anfall efter anfall.. att GRF hade två man stort overlap hela tiden märkes inte alls. Lysande insatts från er alla i kedjan!

På det stora hela, efter de föruttsättningar vi hade gjorde vi en riktigt bra match. Vi var färre, men vi kämpade desto mer, spelade som det lag vi är å hade roligt den hårda matchen igenom.

En sak kunde varit bättre.. spelarantalet.. vi får jobba på det.

Lugi Kärlek!

Dagens laguppställning:

Fia

Frida

MiaMaria

AnnaT

Gabriella

Kerstin

Emma  S

Malin

Amanda

Sofia

Louise

Sara

Dagens poängliga:

Totala poängligan

Amanda 39p

Kerstin15p

Sofia H 10p

Emma L 5p

Emma S 5p

Louise 5p

Sara 5p

MiaMaria 5p

Malin 5p

//Kerstin