Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Matchrapport Trojan – Lugi Lionesses 2009-08-22

Published by admin on

22 Augusti kl 13.00 2009 72-0 I god tid klev vi ur bilarna vid Himmelstalundsfälten. Gjorde oss redo och började värma upp, med allt det vanliga.. pass, inkast, dynamisk stretch bl.a. När matchen blåstes igång var vi 14st på plan mot deras 15 spelare. Att det skulle bli en hård match märktes direkt.. redan i första klungan kollapsade vi och det såg ut att göra ont.. Men på´t igen bara och bättre blev det! Sofia, Frida och Gabbi kämpade som djur i förstaledet och kedjan tacklade järnet! Hade matchen dömts efter kämparanda, tror jag vi vunnit.. men det hade varit jämt. Trojan är stenhårda, snabba och ett riktigt tekniskt lag.. Hårdheten fick Louise bittert fick erfara. Hon hann briljera som center några minuter innan hon dängdes i backen och leddes av med hjärnskakning och minnesförlust. Ett sjukhusbesök senare mådde hon tack och lov ganska bra! Amanda kämpade på trots ond fot och Mia trotsade sitt ben och gjorde en riktig kämparmatch. Trots att matchen mest spelades åt ett håll fick hemma laget inte en meter gratis.. Inte av de vinröda rutinerade, inte av våra två nytända stjärnor.. Helen och Christin gjorde sin första match efter en respektive två träningar.. och som de gjorde det.. Helen började som flanker och fick en tuff introduktion i rugbyns värld, i andra halvlek bemästrade du även en ytters position, bra gjort och imponerande! Och Christin, vilket lejon.. inte nog med att vara i rätt position. Du tacklar ner varenda en i din närhet, vinner boll, tar den framåt och behövs det jagar du ikapp motståndarna och fäller dem som furor.. Fortsätt så så har du snart gjort ditt första försök. Tjejer.. ni alla som stod på plan, kämpade idag.. ni gjorde allt ni kunde och önskade att ni kunde.. Det finns inga ord att sätta på er kämparglöd.. Ni är helt otroliga som kämpar vidare minut, efter minut.. trots motståndare som tycks hårdare än sten. Trots att ni är färre tar ni ansvar långt utöver förväntan.. Trots att oddsen inte var på er sida, så visade ni vår allra bästa sida! God kämparvilja, fantastisk laganda.. och Lugi Lions fighter-spirit från minut ett till åttio. Jag hoppas ni är stolta över er insats, för det är jag, så in i bombens dunderstolt.. Jag hade så gärna vekat hjälpa er, men jag stod vid sidan idag.. Och blev alldeles varm av stolthet för jag tillhör det finaste, gladaste, bästa laget i hela världen! Lugi Kärlek i evighet.. Dagens förebild: Frida Nordlund, du planerar in ditt bröllop på söndagen den 23e för att kunna spela matchen, det är dedikerat och fantaskiskt fint gjort! Tack Frida och Micke, önskar er all Lycka! Massor av Lugi Kärlek från oss alla till er båda! Laguppställning: Gabriella Frida Sofia Caroline Helen Alexandra Mette Malin Amanda Christin Louise Sara Ö Mia-Maria … … Dagens poängliga: … Totala poängligan: Amanda 55p Kerstin 34p Sara Ö 10p Mille 10p Anna T 10p Mette L 10p Sofia H 10p Anna L 5p Emma L 5p Emma S 5p Louise 5p MiaMaria 5p Malin 5p Ida-Marie 5p Maria A 5p Ulrika 2p //Kerstin