Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Mtchrapport Lugi Lionesses – Attila RG 2009-08-15

Published by admin on

För ovanlighetens skull föll regnet över Centrala IP denna dag. Attila vaknade upp i vår klubbstuga, så det var två förhoppningsvis utsövda lag som stod på plan till kickoffen.

Lugis start var väl inte den bästa, lite osäkert såg det allt ut från sidan.. Attila gjorde första försöket och kanske var det det som fick oss att vakna. Spelet tog sig, mer å mer ju längre matchen var igång. Snart var försökskalaset igång.. kedjan imponerade stort och sprang hem samtliga 41p, de flesta i slutet på båda halvlekarna. I dess början tryckte Attila på bra. Deras Teddie kom igenom ett par gånger och satte dessutom alla deras straffar. Och innan slutsignalen ljöd hade deras Mimika också hamnat i poängprotokollet.

För Lugis del var det en bra match, med mersmak.. Vi spelade bra men visade att vi har mer att ge.. vänta bara så ska vi visa det!

Laguppställning

Maria Alvarez (Wexiö)

Ida Freij

Alexandra Hagemann

Anna Thynell

Gabriella W

Mette Lintonbon (Speed)

Louise Ericsäter

Malin Olofsson

Sofia Helbro

Anna Lindéus

Sara Österberg

Helene Andersson

Christin Boman

Ida-Marie (Speed)

Mille (Speed)

Dagens Spelare:

Vår för dagen nye tränare Stefan T, tillsammans med kapten och vice kapten utsåg idag:

Sara Ö till dagens spelare. Du gjorde ett riktigt snyggt försök idag och du gjorde många riktigt bra löpningar, insaxningar och tacklingar. Det är grymt att se hur du växte i matchen.. det blev bara bättre och bättre och bäst!

Till dagens Nya spelare valdes: Caroline L som idag tacklade som en gud, jag vet inte vad du ätit under sommaren.. men berätta gärna. Det var ingen som vann en cm i närkamp mot dig. Helt otroligt grym matchen igenom, grattis!

Dagens poängliga:

Amanda 16p

Mille 10p

Sara Ö 5p

Ida-Marie 5p

Maria A 5p

Totala poängligan:

Amanda 55p

Kerstin 34p

Sara Ö 10p

Mille 10p

Anna T 10p

Mette L 10p

Sofia H 10p

Anna L 5p

Emma L 5p

Emma S 5p

Louise 5p

MiaMaria 5p

Malin 5p

Ida-Marie 5p

Maria A 5p

Ulrika 2p

//Kerstin