Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Old Boys in action

Published by Lisa on

I lördags anordnades i samarbete med Vintage Vikings +50 en oldboys match med sedvanlig tredje halvlek. Totalt 37 spelare och ett tiotal ledsagare ifrån norr till söder samlades på Centrala IP i Lund. Naturligtvis tackar vi alla deltagande men vill speciellt nämna de som ställde upp och förberedde arrangemanget från tidig förmiddag! Även vår eminente lotteriarrangör som lyckades hålla oss i spänning och drog in goda pengar till Cancerfonden, är värd en eloge. Evenemanget genomfördes enligt de rekommendationer som finns angående Corona mycket tack vare utsedd sjuksyster! Sist men inte minst, Clubhouse från Häljarp som fixade krubbet!

Stående fr. v.: Nisse Arvidsson, Lars G. Persson, Torbjörn Johansson, Håkan Helgeson, Jim Meredith, Konrad Höije, Björn Clarèn, Stefan Ericsäter, Richard Heck, Per Lindstrand, Jonas RosenquistNatan Zlotnik, Stefan Andersson, Viggo Lauer-rollings, Staffan Dahlgren, Bo Sundström, Anders Wennow, Rolando Zepeda-lozano, Mattias Vendler och Patrik Håkansson.
Knästående fr. v.: Hans Hallstadius, Björn Ljungberg, Alistair Hurst, Matts Ericsäter, Niklas Wate, Dag Runefors, Björn Davidsson, Peter Wulff, Vasile Gamalan, Sean Rollings, Lars Panzar, Erik Magnusson, Dan Persson, Göran Stenström, Stefan Landgren och Kent Löfstedt.
Categories: News