Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Matchrapport PMS – Lugi Lionesses

Published by admin on

18juni kl19.00 2009

39-0

En sen och ganska trött match i alla fall för mig men jag tror det kändes så för stora delar av Lugi. Dagens glädjeämne var att vi var 15st, riktigt roligt!

Ett stort Tack till alla som lyckats ta sig till matchen, Tack Speed för hård å härlig support.

Matchen stod till en början och vägde.. vem skulle ta kommandot? De blev den skånska sammanslagningen PMS(Pingvin/Malmö i Sammanslagning) som gjorde det genom ett försök. Vi i Lugi taggade till, men det räckte bara till nästa försök. Två försök är ingenting.. Vi jobbade på å pressade matchen igenom, men det var en jämn gråzon, en match fri från glimmrande spel å utan stjärnglans. Tyvärr verkade alla ha en lite halvlåg dag idag. Trots det gjorde vi vårt bästa..

Nu väntar ett par veckors välbehövlig vila. Skönt för alla ömmande kroppar. Ta hand om er mina Lejon! Jag är stolt över er alla å jag är grymt glad för att alla gör sitt bästa för dagen.., alla kan ha en dålig dag, otur att vi har det samma dag bara, men trots det gör vi alla vårt bästa ..mer kan man inte göra!

Dagens spelare:

Ingen blev utsedd.. så jag utser min kämpe för dagen,

Mette Lintonbon (Speed)!

Grymt spelat, fina kast å underbara tacklingar!

Dagens Nykomling:

Ida

Bra jobbat och Grattis till din första match!

Dagens poängliga:

Totala poängligan

Amanda 39p

Kerstin15p

Sofia H 10p

Emma L 5p

Emma S 5p

Louise 5p

Sara 5p

MiaMaria 5p

Malin 5p

//Kerstin