Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/7/c/7/lugirugby.com/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Matchrapport Vänersborg – Lugi Lionesses

Published by admin on

42-26
6 Maj 2009

Efter en lång men rolig bussresa sträckte vi på benen framme i Vänersborg.. Lite kyliga vindar välkomnade och påminde oss om Vänersborgslägren..  vilka i sin tur påmint oss alla som varit där om att ta med underställ – skönt!

Tyvärr hade vi riktigt ont om spelare till denna matchen, till vår räddning gav Vänersborg oss ett par extra spelare. Tack så mycket. Trots bra förstärkning var de två fler.. Vilket märktes.

Vi var lite stissiga till en början och uttnyttjade planen i sidled mer än i dess längdriktning. Det ordnade sig snart men då hade VRK redan fått in ett par försök. Klungan vägde lite lätt också, men det för dagen nyinsatta förstaledet (Gabbi, Åsa och Louise) gjorde ett mycket bra jobb och vi vann de flesta av våra egna bollar.

Kedjan gjorde ett bra jobb å höll koll på sina bollar och supportade varann mycket bra. Emma L gjorde flera riktigt bra genomlöpningar och tog oss långt fram. Ända till försök en gång i första halvlek. Snyggt! Amanda gjorde ett häst-jobb framåt, bakåt.. överallt och gjorde det riktigt svårt för deras kedja. Fortsatt mycket bra kickar, grymt! Amanda stod själv för 16 av Lugis poäng denna dagen.

Jag hade den äran att i början bli lyft i inkasten. Kuligt och väldigt säkert på Louise å Gabbis starka armar. Fick också göra ett roligt försök efter assist från Amanda, helt perfekt pass.

Louise var en kämpe i försvaret och tacklade allt i hennes väg. Verkligen bra jobbat, tog även säkert ansvar för många straffaranfall å supportade matchen igenom.

Stor eloge till alla Lejon som kämpade i Vänersborg, det är inte lätt att spela kort och det blir inte lättare på en helt ny position..som var ett faktum denna dagen, men vi gjorde det bra. Vi pressade å kämpade å sprang hem 26p.

Härligt Lugi!
Även ett riktigt stort Tack till Vänersborg som ställde upp så fint för oss. Det blev en riktigt bra å rolig match!

Dagens spelare
Blev någon utsedd?.. Om inte så utser jag härmed två: Tuuteli Tuut..
Louise Ericsäter & Amanda Sandsborg!

Dagens poängliga
Amanda 16p
Emma L 5p
Kerstin 5p

Totala poängligan
Amanda 39p
Kerstin 15p
Sofia H 10p
Emma L 5p
Emma S 5p
Louise 5p
Sara 5p
MiaMaria 5p
Malin 5p

//Kerstin